Bemutatkozás

Szabó András fizikus vagyok. Korábbi karrierem során dolgoztam egyetemi kutató csoportokban hallgatóként, Akadémiai kutatóintézetben tudományos segédmunkatársként majd a későbbiekben a verseny szférában fejlesztőként. A tanítás szépségére menet közben figyeltem fel. A jól használható matek-fizika-programozás tudáshoz 4 dolog szükséges szerintem:

1. magabiztos egyértelmű elméleti alapok (pl. függvények használata)

2. nagy mennyiségű feladat megoldás, begyakorlás

3. mindezek ellenőrzése

4. kitartás, motiváció, terhelhetőség

Célom egy olyan képzési forma megvalósítása ahol a fent felsorolt 4 pont ténylegesen megvalósul.

Kapcsolatfelvétel

Keress bátran, ha magántanárra van szükséged, vagy csoportos oktatáson vennél részt, illetve ha érettségire szeretnél felkészülni matek, fizika és programozásból. Rugalmasság és jó magyarázó képesség jellemez, az a célom, hogy minél jobban átadhassam a tudást, és ez által Te is olyan ismereteket szerezzél, amivel jobban érvényesülhetsz az érettségin vagy az egyetemen vagy a munkaerőpiacon.

tel: +36704338125

email: szabo.andrew@yahoo.com

Egyéni és csoportos képzés

Ha egyénileg jössz tanulni akkor az egyes témaköröket személyre szabva tudjuk feldolgozni és begyakorolni. Emellett egyéni időbeosztást vehetsz igénybe.

Ha csoportos képzésbe jössz, akkor alacsonyabb az óradíj. A csoportos képzés előnye még az is, hogy a másik diák által megemlített valamilyen probléma megtárgyalásából a többiek is tanulhatnak. Ezt úgy is mondhatnám, hogy a nem értésnek további módosulataira derül fény ami azért hasznos mert így további olyan eseteket lehet megtárgyalni amit nem szabad végrehajtani. Pl. az egyenlet megoldásnál tapasztaltam rengeteg olyan megoldási lépést amit nem szabad használni. Ezeket jó lenne ha minél többen látnák. A csoportos képzés rendkívül jól használható a hibás módszerek, elképzelések rendberakására.

Mindkét képzési forma alkalmas, hogy

– felkészülj érettségire

– erősítsd a matek fizika vagy programozás alapjaidat akár egyetem előtt vagy közben.

– tanulj felsőfokú témaköröket (lineáris algebra, kalkulus, analízis)